Oceaa Academy

Waar groei begint.

TRAININGEN & OPLEIDINGEN

Volgt u de ontwikkelingen? Of ontwikkelt u uzelf? Een ding staat vast: Vooruitgang gaat niet vanzelf. Onze Oceaa Academy is er voor de Oceaa medewerkers, maar ook voor alles en iedereen die zichzelf op enig moment wil ontwikkelen! Met onze trainingen is iedereen in staat om projecten in zijn/haar eigen context te begrijpen en te doorgronden. Onze Oceaa Academy bestaat uit diverse onderdelen en opleidingen waar u certificaten voor ontvangt.

Onze trainingen

Project in Context

vrijdag 30 april (afgerond),  vrijdag 27 augustus, vrijdag 22 oktober

Hoe is een project nu echt opgebouwd? Of het nu gaat om een kleine verbouwing of de aanleg van een snelweg. Ieder project doorloopt een reeks gestructureerde stappen. In deze training duiken we een project door van de initiatiefase (via de definitiefase, tenderfase, opstartfase en uitvoeringsfase) tot aan de projectsluitings (opleverfase).

Excel vertalen naar grafieken en presentaties

vrijdag 26 maart (afgerond), vrijdag 14 mei (afgerond) , vrijdag 12 november

Vertaal de verzamelde data naar overzichtelijke en duidelijke grafieken. In deze training duiken we dieper in op de mogelijkheden binnen Excel om de gegevens op te nemen in duidelijke overzichten en hoe vorm te geven naar eigen wens.

Training Excel voor gevorderde

vrijdag 21 mei (afgerond) , vrijdag 13 augustus (afgerond), vrijdag 10 december

Leer het automatiseren van macro’s door het toepassen van macro’s. Data terugvinden met behulp van geavanceerde zoekfuncties als INDEX en MATCH, VLOOKUP en meer.

Management drives

Op aanvraag

Leer je eigen drijfveren en die van je kennen met de management drives. Leer hoe het beste op elkaar in te spelen en elkaars krachten te benutten. Zie je valkuilen en sterke punten voor je om meer uit jezelf en je werk te halen!

Lean Six Sigma – Yellow Belt

vrijdag 11 juni (afgerond), vrijdag 24 september

Leer werken met de handvatten van Lean Six Sigma, de Yellow Belt is ideaal voor starters om een aan de slag te gaan!

Lean Six Sigma – Green Belt

vrijdag 16 juli (afgerond), maandag 20 september

Behaal meer efficiëntie en leer verspillingen voorkomen. Als Green Belt coördineer je de verbeter processen binnen de organisatie en help je een team beter samenwerken.

Begeleider Verkeersveiligheidsprojecten - Oceaa Projects

Meedoen bij een van onze trainingen? Geef je op!

INSIGHTS

Academy
Jaimy ten Dam

De kracht van IPMA

“Gecertificeerd Projectmanager”. Waar hebben we het dan over? Eén van de opties om een gecertificeerd projectmanager te worden is door het behalen van de IPMA certificering. IPMA staat voor “International

Lees verder >
Prince2-foundation-oceaa-projects-academy-projectmanagemen
Academy
Jaimy ten Dam

De kracht van PRINCE2

Vraag je jezelf wel eens af of er een idee zit achter projectmanagement? Heb je het gevoel dat er in ieder project het wiel opnieuw wordt uitgevonden? Gelukkig zijn er

Lees verder >
Teammanager Stadsontwikkeling- Oceaa Projects
Academy
Jaimy ten Dam

Oceaa Academy

Met de uitbreiding van de Oceaa Academy heeft Oceaa Projects een eigen opleidingsinstituut in handen! Binnen de Oceaa Academy worden zowel eigen medewerkers van Oceaa Projects als externe individuen getraind

Lees verder >