Vergroting van uw besparingspotentieel?

Verhoog uw efficiëntie & bespaar tijd en geld

BESPARINGSPOTENTIEEL

50% van de organisaties in Nederland heeft niet inzichtelijk waar de verspillingen binnen de organisatie gemaakt worden. Wij maken dit voor u inzichtelijk door middel van een Quick Scan. Wij bepalen aan de hand van de Quick Scan een aantal quick wins voor uw organisatie.

Door inzicht te krijgen in uw quick wins kunnen wij samen bepalen welke we gaan aanpakken zonder echt grote veranderingen door te voeren in uw organisatie. Het doel? Een verhoging van de efficiëntie en een besparing in tijd en geld

César Evers

Business consultant

Wilt u inzicht krijgen in mogelijkheden om kosten te besparen zonder grote veranderingen door te voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking voor de gedegen Oceaa aanpak.

BESPARING tijd & geld

inzicht in de verspillingen

verhoging van efficiëntie

Wat kan je verwachten van de Quick Scan?

Hoe pakken we het aan?

Intro

In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met u en uw organisatie. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en stellen we samen vast wat de scan voor uw organisatie kan betekenen.

Quick scan

De digitale scan wordt door u ingevuld en wij komen langs bij uw organisatie. Bij voorkeur zijn we gekoppeld aan een aantal medewerkers is uw organisatie. We gaan uw werkwijze en processen observeren en analyseren. Op deze manier krijgen wij het beste beeld van uw organisatie!

Analyse

Na de volledige Quick Scan gaan we de verspillingen bepalen. We zorgen voor een op maat gemaakte analyse de uw organisatie naar een hoger niveau zal tillen en om zo de verspillingen te kunnen elimineren.

ADVIES

Uiteindelijk wordt er een rapport opgemaakt met daarin een advies. Het advies bestaat uit 3 onderdelen. 1: Score 2: Toelichting op de score met daarin de toelichting wat het voor uw organisatie kan betekenen 3: Advies over welke stappen we samen kunnen zetten

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend gesprek bij ons aan en we gaan de mogelijkheden met u bespreken!

INSIGHTS