Goede ketensamenwerking

hogere binding met uw klanten, uw netwerk en uw keten

KETENSAMENWERKING

Als organisatie ga je ketensamenwerking aan omdat ze op deze manier hun doelen beter kunnen verwezenlijken dan bij een andere manier van samenwerking. Samenwerking tussen verschillende partijen met een gezamenlijk doel is belangrijk voor elke keten. Ketensamenwerking leidt tot hogere kwaliteit van eindproducten en daagt uit tot innovatie.

Ketensamenwerking lijkt gemakkelijker dan het is. Hier geldt wat ons betreft dan ook: ‘Als je het niet goed aanpakt, kun je er beter geen tijd in steken.’ Ketensamenwerking is meer dan alleen een overleg of een belletje met uw partner.

Door tijdens een Quick Scan met een frisse blik naar uw ketensamenwerking te kijken en daarbij sleutelfiguren in de organisatie te spreken is het mogelijk om in korte tijd nieuwe inzichten te krijgen in mogelijke verbeteringen van uw ketensamenwerking. Dit doen wij aan de hand van onze kennis en kunde binnen ketensamenwerkingen.

Cor van der Vorm

Business coach

Heeft u hulp nodig om een beter beeld te krijgen van jouw keten? Of is uw keten niet helder en heeft u meer inzicht nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking voor de gedegen Oceaa aanpak.

Lean Six Sigma

FRISSE BLIK

Inzicht in optimalisaties

Wat kan je verwachten van de Quick Scan?

Hoe pakken we het aan?

Intro

In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met u en uw organisatie. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en stellen we samen vast wat de scan voor uw organisatie kan betekenen.

Quick scan

De digitale scan wordt door u ingevuld en wij komen langs bij uw organisatie. Bij voorkeur zijn we gekoppeld aan een aantal medewerkers is uw organisatie. We gaan uw keten observeren en analyseren. Op deze manier krijgen wij het beste beeld van uw organisatie!

Analyse

Na de volledige Quick Scan gaan we de score bepalen. We zorgen voor een op maat gemaakte analyse die uw organisatie naar een hoger niveau zal tillen!

ADVIES

Uiteindelijk wordt er een rapport opgemaakt met daarin een advies. Het advies bestaat uit 3 onderdelen. 1: Score 2: Toelichting op de score met daarin de toelichting wat het voor uw organisatie kan betekenen 3: Advies over welke stappen we samen kunnen zetten

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend gesprek bij ons aan en we gaan de mogelijkheden met u bespreken!

INSIGHTS