Portfoliomanagement

is de discipline die ervoor zorgt dat de strategie op een beheerste wijze wordt gerealiseerd!

PORTFOLIOMANAGEMENT

Veel organisaties doen helemaal niks aan portfoliomanagement, terwijl zij wel over een portfolio van projecten beschikken. Portfoliomanagement zal helpen om de maximale waarde uit projecten toe te voegen aan de strategische doelstellingen van een organisatie.

Door tijdens een Quick Scan met een frisse blik naar uw portfolio te kijken en daarbij sleutelfiguren in de organisatie te spreken is het mogelijk om in korte tijd nieuwe inzichten te krijgen in mogelijke verbetering van uw portfoliomanagement strategie. Dit doen wij aan de hand van onze kennis en kunde binnen portfoliomanagement.

Wilt u een portfoliomanagement integreren in uw organisatie? En wilt u uw projecten koppelen aan de bedrijfsstrategie? Met de Quick Scan kan er een concrete analyse gemaakt worden ten aanzien van uw portfoliomanagement niveau. Wilt u een concreet advies en een inschatting van het verbeterpotentieel dat écht werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking voor de gedegen Oceaa aanpak.

Kennis & kunde

FRISSE BLIK

Inzicht in optimalisaties

Wat kan je verwachten van de Quick Scan?

Hoe pakken we het aan?

Intro

In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met u en uw organisatie. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en stellen we samen vast wat de scan voor uw organisatie kan betekenen.

Quick scan

De digitale scan wordt door u ingevuld en wij komen langs bij uw organisatie. Bij voorkeur zijn we gekoppeld aan een aantal medewerkers is uw organisatie. We gaan uw manier van werken ten aanzien van portfoliomanagement observeren en analyseren. Op deze manier krijgen wij het beste beeld van uw organisatie!

Analyse

Na de volledige Quick Scan gaan we de score bepalen. We zorgen voor een op maat gemaakte analyse de uw organisatie naar een hoger niveau zal tillen!

ADVIES

Uiteindelijk wordt er een rapport opgemaakt met daarin een advies. Het advies bestaat uit 3 onderdelen.
1: Score
2: Toelichting op de score met daarin de toelichting wat het voor uw organisatie kan betekenen
3: Advies over welke stappen we samen kunnen zetten

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend gesprek bij ons aan en we gaan de mogelijkheden met u bespreken!

INSIGHTS