Een waardevolle verbetercultuur

waardevol voor uw klanten, uw medewerkers en uw gehele organisatie!

PROCESOPTIMALISATIE

Geen enkele organisatie is hetzelfde!

Ook uw organisatie kent unieke processen, een eigen bedrijfscultuur en unieke medewerkers die elk op hun eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie!

Door tijdens de Quick Scan met een frisse blik naar belangrijke processen te kijken en daarbij sleutelfiguren in de organisatie te spreken is het mogelijk om in korte tijd nieuwe inzichten te krijgen in mogelijke procesoptimalisaties. Dit doen wij aan de hand van de Lean Six Sigma principes. We zijn dan ook Lean Six Sigma gecertificeerd!

Peter van Tiggelen

proces manager

Wilt u een Lean scan van uw organisatie met als output een inschatting van het verbeterpotentieel en een concreet advies dat écht werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking voor de gedegen Oceaa aanpak.

Lean Six Sigma

FRISSE BLIK

Inzicht in optimalisaties

Wat kan u verwachten van de Quick Scan?

Hoe pakken we het aan?

Intro

In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met u en uw organisatie. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en stellen we samen vast wat de scan voor uw organisatie kan betekenen. Daarnaast maken we afspraken over het tijdstip van de scan, zodat wij en u weten waar we aan toe zijn!

Quick scan

De digitale scan wordt door u ingevuld en wij komen langs bij uw organisatie. Bij voorkeur zijn we gekoppeld aan een aantal medewerkers is uw organisatie. We gaan de processen observeren en analyseren. Op deze manier krijgen wij het beste beeld van uw organisatie!

Analyse

Na de volledige Quick Scan gaan we de score bepalen aan de hand van de Lean principes. Hierdoor krijgen we snel een beeld welke principes goed functioneren en welk principes nog aandacht vragen. We zorgen voor een op maat gemaakte analyse die uw organisatie naar een hoger niveau zal tillen!

ADVIES

Uiteindelijk wordt er een rapport opgemaakt met daarin een advies. Het advies bestaat uit 3 onderdelen.
1: Score op de Lean principes
2: Toelichting van de score per principe met daarin de toelichting wat het voor jouw organisatie kan betekenen
3: Advies over welke stappen we samen kunnen zetten.

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvend gesprek bij ons aan en wij gaan de mogelijkheden met u bespreken!

INSIGHTS

Procesoptimalisatie
Esmée Koops

De waarde & het nut van KPI’s

KPI’s zijn een onmisbare tool binnen de werking van een bedrijf. Kritieke Prestatie Indicatoren leveren concrete en meetbare data op die onmisbaar zijn om uw doelstellingen te behalen en, indien

Lees verder >
Prestatiemanagement Oceaa Projects
Procesoptimalisatie
Esmée Koops

Prestatiemanagement in jouw organisatie

De ontwikkelingen komen als paddenstoelen uit de grond. Organisaties moeten flexibel en innovatief zijn om te kunnen blijven concurreren. Het optimaliseren van je organisatie en van jouw bedrijfsprocessen levert hier

Lees verder >
Procesoptimalisatie
Esmée Koops

De kracht van Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen methodiek voor het aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Het biedt een aanpak waarmee organisaties op een gestructureerde wijze, de DMAIC methode, concrete

Lees verder >