Engineering

Binnen de bouw, infra en overheid kent ieder vakgebied haar eigen uitdaging. Wij geloven in een integrale aanpak, maar ook in deelprojecten. Wij zijn in te schakelen voor diverse diensten zoals haalbaarheidsonderzoeken, stakeholderanalyses, EMVI plannen, omgevingsmanagement en afleverdossiers. Voor elke fase in uw project kunnen wij u advies en/of ondersteuning bieden. Zowel bij de Overheid als Aannemers voeren wij deze deelprojecten uit.

Viresh Budhram

Consultant

Voorbereidingsfase

Heeft u een goed idee? Wij helpen dit idee verder vorm te geven door het opstellen van businesscases, inrichten risicomanagement en helpen u met diverse haalbaarheidsstudies en voorlopige plannen . Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat blijvende waarde wordt gecreëerd!

Tenderfase

U wilt een tender winnen? Wij snappen dat! Vandaar dat wij producten leveren op maat. Van Productbreakdownstructures, Contractenanalyses, Omgevingsanalyses, Visualisaties, Risicomanagement tot aan EMVI plannen, wij helpen u graag om de tender te winnen!

Uitvoeringsfase

Projecten in de uitvoering? Mooi! Wij ondersteunen met kwaliteitsborging, projectbeheersing, werkplannen en het inrichten van databases en risicosessies. Wij zorgen ervoor dat uw project tot een succes wordt gebracht!

Projectsluitingsfase

Projecten in afrondende fase? Wij helpen u om afleverdossiers in orde te maken, afleverdossiers te controleren, eisen te verifiëren en het projectteam te ondersteunen met een goede afwikkeling van het project voor zowel het realiseren van de benefits als het tevreden stellen van uw klant!

Beheer en Onderhoud

Assetmanagementplannen? Inspectieplannen? Met onze producten kunt u borgen dat het beheer en onderhoud op niveau is én blijft! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

INSIGHTS