Experts voor projecten, processen en organisaties.

Als organisatie bent u altijd op zoek naar de beste persoon voor uw (tijdelijke)vraagstuk.

Wij kunnen u daarbij ondersteunen, maar naast de harde eisen die vaak gesteld worden vinden wij het ook belangrijk om te kijken naar de persoon zelf, wat zijn haar/zijn competenties, welke kennis en ervaring neemt zij/hij nog meer mee en kan op die manier extra waarde toevoegen aan uw organisatie/project. En niet onbelangrijk past de persoon wel bij uw organisatie, wij kijken goed naar wat u nodig heeft, zodat we een goede basis hebben en een goed resultaat kunnen boeken.

Ook zijn wij als team altijd back-up en sparringpartner voor onze collega’s (en uiteraard ook voor onze opdrachtgevers) die op een opdracht zitten, wij gaan samen voor een goed resultaat en een tevreden opdrachtgever.

Wilt u liever een geheel project uit handen geven? Dat kan ook, wij zorgen voor een goed werkend projectteam waarin de benodigde disciplines aanwezig zijn, er altijd een back-up geregeld is en u er van op aan kunt dat het project binnen de afgesproken termijn, kwalitatief goed en budget wordt opgeleverd.

Vanuit Oceaa Projects investeren wij continu in  kennis en ervaring van onze professionals, zo hebben wij vanuit onze Oceaa Academy een op maat gemaakt opleidingsplan voor iedereen, waardoor iedereen zich blijft ontwikkelen en van meer waarde is voor zichzelf en onze (toekomstige)opdrachtgevers.

Doordat onze professionals Lean Six Sigma, Prince2 en IPMA gecertificeerd zijn hebben zij naast de (technische) inhoudelijke kennis ook verstand van processen en projecten, zij begrijpen de context van het gehele projecten en weten waar verbeteringen / versnellingen te behalen zijn.

 

Net dat stapje meer.

Delen op:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Procesoptimalisatie
Esmée Koops

De kracht van Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen methodiek voor het aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Het biedt een aanpak waarmee organisaties op een gestructureerde

Lees verder »
Besparingspotentieel
Esmée Koops

Faalkosten in de Bouwsector

Faalkosten, de bouw is hier zeker bekend mee. Faalkosten zijn de kosten die ontstaan doordat het bouwproces onnodig inefficiënt is verlopen of het eindproduct niet

Lees verder »