Management Drives – de eerste stap naar verandering

Met Management Drives verbeteren organisaties de performance van (hun) organisatie, teams en individuen, waarbij de potentie van mensen optimaal wordt benut met behulp van een waardenvrije en praktische aanpak.

OP INDIVIDUEEL GEBIED

Verschaffen wij Inzicht

Begrijp jouw drijfveren, uitdagingen, sterke punten, valkuilen en motivaties. Ontwikkel een beter begrip van jezelf en de mensen om jou heen.

Maken we eerste stappen naar Verandering

Maak gebruik van jouw huidige sterktes en bouw nieuwe sterktes op door verschillende soorten gedrag te ontwikkelen, gebaseerd op jouw krachtigste drijfveren.

En behalen we Succes

Ontwikkel continu  en leer van veranderende omstandigheden door te vertrouwen op de inzichten en instrumenten van Management Drives en coaching

VOOR GROEPEN, TEAMS EN ORGANISATIE

Verschaffen wij Inzicht

Met gebruik van de Management Drives software en de unieke MD Team Scan om de ontwikkelingsrichting van het team te bepalen.

Wordt bewust van elkaars sterke punten en valkuilen door een beter en  continu begrip te ontwikkelen voor  elkaars drijfveren.

Maken we eerste stappen naar Verandering

Bepaal de missie, visie, strategieën en doelstellingen van het team en stem die af op de organisatie of project. Creëer focus en maak keuzes voor jouw project- of businessplan .

Zet bewustzijn om in beweging om de prestaties van het team verder te verbeteren.

En behalen we Succes

Implementeer de verkregen inzichten in het team door te beslissen wie wat gaat doen en hoe dit te doen.

Ontwikkel continu leiderschap op lange termijn en leer van veranderende omstandigheden door te vertrouwen op de inzichten en instrumenten van Management Drives.


Delen op:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Academy
Jaimy ten Dam

De kracht van IPMA

“Gecertificeerd Projectmanager”. Waar hebben we het dan over? Eén van de opties om een gecertificeerd projectmanager te worden is door het behalen van de IPMA

Lees verder »