Ons sollicitatieproces

Te gek! Je solliciteert bij Oceaa, maar dan? Hieronder vertellen we je graag hoe ons sollicitatieproces eruit ziet.

Stap 1 – Solliciteren

Je hebt een leuke vacature op onze website gezien. Via onze knop solliciteer nu1 solliciteer je direct via onze website. Je vult dan je contactgegevens in, upload je cv en motiveert waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de betreffende functie.

Stap 2 – Ontvangstbevestiging

Zodra je jouw sollicitatie hebt ingediend komt deze bij ons HR team terecht. Je ontvangt dan een automatische ontvangstbevestiging per mail en je sollicitatie wordt in behandeling genomen. Heb je de bevestiging niet ontvangen, controleer dan je ongewenste email of neem even contact met ons op.

Stap 3 – Eerste selectie

In de eerste selectieronde bekijken wij jouw cv en motivatie. Zijn er aanvullende vragen, dan nemen we telefonisch contact met je op. Wanneer jouw cv en motivatie voldoende aansluiten bij de vacature nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of digitaal.

Stap 4 – Kennismakingsgesprek

We willen je graag leren kennen! Het eerste gesprek is altijd met onze recruiter en (of) met onze directeur. Dit gesprek is vooral bedoeld om in eerste instantie kennis met elkaar te maken en te besluiten of er voldoende klik is om met elkaar verder in gesprek te gaan. Dit doen we natuurlijk in een relaxte en open sfeer, we zijn tenslotte een jong bedrijf!

Stap 5 – Vervolggesprek

Afhankelijk van de functie en constructie heb je gesprek met ons of met onze opdrachtgever. In dit vervolggesprek maak je kennis met de opdrachtgever en kijk je of er een klik is. Het is belangrijk dat dit er is zodat je met een fijn gevoel naar je nieuwe werkgever gaat!

Stap 6 – Afronding sollicitatieprocedure

Is er na het vervolggesprek vanuit beide kanten een goede klik, dan gaan we over tot het doen van een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zeg jij hier ‘ja’ op, dan feliciteren wij jou met je nieuwe baan en onszelf met onze nieuwe collega!

Stap 7 – Welkom bij Oceaa

Voor je eerste werkdag kom je bij ons op kantoor om je benodigdheden op te halen. Alles is van te voren geregeld zodat jij zonder zorgen kan starten met je nieuwe baan! Op je eerste werkdag maak je verder kennis met je collega’s en begeleiden onze recruiters je met de eerste stapjes binnen het bedrijf. Natuurlijk blijven onze recruiters met je in contact want wij zijn altijd reuze benieuwd hoe het met je gaat !

Delen op:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Procesoptimalisatie
Esmée Koops

De kracht van Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen methodiek voor het aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Het biedt een aanpak waarmee organisaties op een gestructureerde

Lees verder »
Besparingspotentieel
Esmée Koops

Faalkosten in de Bouwsector

Faalkosten, de bouw is hier zeker bekend mee. Faalkosten zijn de kosten die ontstaan doordat het bouwproces onnodig inefficiënt is verlopen of het eindproduct niet

Lees verder »